2023 Super Bowl ile ilgili merak edilenler

Merjam Yazar: Merjam 25 Ocak 2023

Bu haberi arkadaşlarınla hemen paylaş!

2023 Super Bowl ile ilgili merak edilenler

Tecrübeli bir futbol hayranıysanız, zaten bu yılki Super Bowl’u dört gözle bekliyorsunuzdur. Ancak spor kısmı çok ilginizi çekmiyorsa bile bu Şubat ayında Super Bowl LVII’yi izlemeye değer olabileceğini söylemek için buradayız!

2023 Super Bowl hakkında bilmeniz gereken her şey burada:

Super Bowl LVII ne zaman?

Bu yılki Super Bowl, 12 Şubat Pazar günü saat 18:30’da başlayacak.

Kim oynuyor?

Super Bowl LVII’de hangi takımların karşı karşıya geleceğini söylemek için henüz çok erken, ancak Buffalo Bills için harika bir sezon oldu. Kansas City Chiefs ve Philadelphia Eagles diğer favoriler ve San Francisco 49ers, Cincinnati Bengals veya Dallas Cowboys’un oynama şansı olduğunu da not düşelim.

Super Bowl LVII nerede oynanacak?

Bu yılki maç, Arizona Cardinals’ın evi olan Arizona, Glendale’deki State Farm Stadyumu’nda oynanacak. (Ne yazık ki Kardinaller zaten elendi ve bu nedenle Super Bowl’da oynamak için yarışmıyorlar.)

Devre arası şovunu kim yapıyor?

İşte bizi en çok heyecanlandıran muhtemelen birçoğumuzun ilgisini çeken bölüm! Bu yıl devre arası şovunda Rihanna’yı izleyeceğiz! Rihanna’nın en son stüdyo albümünü 2016’da yayınladığını da hatırlayınca şarkıcının beklentileri yükselten geri dönüşü için hepimiz çok heyecanlıyız.

Bu yılki Super Bowl’u nasıl izleyebilirim?

Bu yılki maçlar FOX’ta yayınlanacak. Ayrıca Hulu, FuboTV ve/veya YouTube TV gibi yayıncılara canlı TV aboneliklerle de eğlence ve sporu izleyebilirsiniz.

Kaynak: Vogue

Merjam

Merjam

  • Editörün Seçimi
  • En Çok Okunanlar

Copyright © Tüm hakları saklıdır. Merjam.com – Copyright 2021 | Codlio