2022 Yazının favori tulumları mercek altında

Merjam Yazar: Merjam 25 Mayıs 2022

Bu haberi arkadaşlarınla hemen paylaş!

Son yıllarda trend listesinde yükselişte olan tulumlar, moda yolculuğuna cinsiyet gözetmeksizin devam ediyor. İster günlük ister özel geceler için yapılan tulum tasarımları gardıroplardaki yerini alıyor. Şimdi en çok beğendiğimiz tulumları sıralayacağız.

2022 Yazının favori tulumları mercek altında

2022 İlkbahar/Yaz podyumlarından radarımıza takılan favori tulum tasarımlarında zafer beyaz rengin oluyor. Beyazı izleyen renkler ise bej, toprak tonları ve siyahın asilliği oluyor. Az da olsa desenli örneklerine de rastladığımız yeni sezon tulum tasarımlarında minimal bir tavır bizleri selamlıyor. Etkileyici tasarımların başında yukarıdaki görselde yer alan Peter Do imzası taşıyan beyaz tek düğmeli tulum geliyor. Maskülen bir hava yaratan tulumlardan bir diğeri de yine aynı klasik tavırdaki Saint Laurent imzalı siyah tulum. Klasik tasarımların zamansızlığı beraberinde vazgeçilmez bir asalet getiriyor. Carolina Herrera’nın altın kemer detaylı hacimli beyaz tulumu günlük görünümlere göz kırpıyor. Fendi defilesinde karşımıza çıkan tepeden tırnağa beyaz görünüm çabasız şıklığı tanımlıyor.

Tulumlarla ilgili en sevdiğimiz şeylerden biri de doğru tasarımla buluşturduğunuz vücudunuzu olduğundan daha uzun ve ince gösterebilirsiniz. Herkesin olduğu gibi güzel olduğunu kabul ediyoruz ama insanların olduklarından daha uzun ya da daha ince gözüktüklerini düşündükleri zaman daha iyi hissettikleri gibi bir gerçekle de karşı karşıyayız. Görünümünüzde biraz illüzyon yaratmanın kimseye zararı olmayacağından eminiz. Karşınızda 2022 İlkbahar/Yaz podyumlarının yalın tasarımlı tulumları yer alıyor. Sizin favoriniz hangisi?


Kaynak: Harper’s Bazaar










Merjam

Merjam

  • Editörün Seçimi
  • En Çok Okunanlar

Copyright © Tüm hakları saklıdır. Merjam.com – Copyright 2021 | Codlio