2022 İlkbahar/Yaz sezonunun takı trendleri mercek altında

Merjam Yazar: Merjam 21 Ocak 2022

Bu haberi arkadaşlarınla hemen paylaş!

Yeni sezon parçalar ve tamamlayıcıları takılar mercek altında. Şimdi sizlerle gelecek sezonda sıklıkla göreceğimiz takılara göz atalım!

2022 İlkbahar/Yaz sezonunun takı trendleri mercek altında

2022 İlkbahar/Yaz koleksiyonlarına baktığımızda genel olarak enerjisi yüksek parçalar karşımıza çıkıyor. Bu parçaların tamamlayıcısı, hatta zaman zaman başrolün sahibi ise farklı takılar oluyor. O halde gelecek sezonda en sık karşımıza çıkacak trendleri öğrenme zamanı!

Kol Bilezikleri

Bileklerimizi süsleyen aksesuarların konumunda küçük bir değişiklik söz konusu. Kendine biceps kasının olduğu bölgeyi seçen bileziklerin, yaz tatillerinde sıkça karşımıza çıkacağı kesin.

Vücut Aksesuarları

Geçtiğimiz yaz aylarında vücut takılarının hakimiyetine şahit olduk. 2022 İlkbahar/Yaz sezonunda ise metal versiyonlarının yanı sıra işlemeli modellerin de yükselişi söz konusu olacak.

Ekstra Büyük Halka Küpeler

Büyük halka küpeler her ne kadar bir dönem demode sayılmaya başlasa da, Isabel Marant, Burberry, Versace ve Fendi gibi markaların yeni sezon koleksiyonlarında kendilerine yer buluyorlar.

3D Yüzükler

Renkli duruşlarıyla şekeri andıran üç boyutlu yüzükler, özellikle çoklu kullanıma uygunlar. Yani ne kadar çok o kadar iyi.

Kalın Choker’lar

Önümüzdeki sezonda choker’lar ince ve minimal tutumlarını bir kenara bırakarak daha gösterişli hale geliyorlar.

Y2K Uyumlu Boncuklar

2000’li yılların başlarında dünya yıldızlarının bile tercih ettiği boncuktan yapılan kolyeler, Y2K trendinin etkisiyle 2022 İlkbahar/Yaz sezonuna da giriş yapıyor.

Püskül Detayı

Hazır giyim koleksiyonlarında en sık gördüğümüz detaylardan biri de püsküller. Öyle ki alanlarını biraz daha genişletiyorlar ve takılar üzerinde de hakimiyet kuruyorlar.

Kaynak: Vogue Türkiye

Merjam

Merjam

  • Editörün Seçimi
  • En Çok Okunanlar

Copyright © Tüm hakları saklıdır. Merjam.com – Copyright 2021 | Codlio