2022 İlkbahar-Yaz şapka trendlerine göz atalım!

Merjam Yazar: Merjam 4 Nisan 2022

Bu haberi arkadaşlarınla hemen paylaş!

Yaz sezonun vazgeçilmez şapka trendinde karşımıza neler çıkıyor? Birlikte göz atalım.

2022 İlkbahar-Yaz şapka trendlerine göz atalım!

Güneşli havaların olmazsa olmazı şapkalar, bu sezon birbirinden farklı modelleriyle stil seçeneceklerinizi baştan yazıyor. Tarzınızı baştan aşağı yenileyecek o şapka için sezona göz atın…

Kötü bir saç gününü atlatmak için şık bir şapkadan daha iyi ne olabilir? Minimum çabayla maksimum etki yaratabileceğiniz şapka modelleriyle güneşli günleri karşılama zamanı. (Hailey Bieber)


ABSÜRT

ABSÜRT
Bazen klasik modellerden uzaklaşmak ve deneysel aksesuarlara şans vermek gerekiyor. Geleneksel kalıpları yıkan şapkalarla yeniliğe kucak açın. (Anna Sui)


DESENLİ

DESENLİ
Güvenli bölgeden uzaklaşıp karmaşık desenleri bu sezon keşfe çıkabilirsiniz. Kombinizi sade tutarak desenli şapkanızın, stilinizin yıldızı olmasına izin verin. Bahar denilince ilk akla gelen çiçek deseni, bu sezon şapkalara transfer oluyor. İnce tül ile tasarlanan bu model, transparan oluşuyla güneşten koruma garantisi vermese de şık bir alternatif sunuyor. (Philosophy Di Lorenzo Serafini)


HASIR

HASIR
Hasır şapkalar olmadan bir yaz düşünülemez elbette. Ayakkabıdan çantaya pek çok farklı aksesuarda kullanılan hasır, hafif yapısı ve yüksek güneş korumasıyla zamana karşı koyan bir trend. (Giambattista Valli)


Merjam

Merjam

  • Editörün Seçimi
  • En Çok Okunanlar

Copyright © Tüm hakları saklıdır. Merjam.com – Copyright 2021 | Codlio