2022- 2023 Sezonunun çanta trendi mercek altında 

Merjam Yazar: Merjam 12 Kasım 2022

Bu haberi arkadaşlarınla hemen paylaş!

Pandemi şartlarının değişmesi moda anlayışımızı da revize etmemize neden oldu. Geçtiğimiz yıl pandeminin etkisiyle büyük bavul çantalar ve konfor ön planda yer alırken artık daha şık minimal ve el çantaları görebileceğiz. Bizi şaşırtmayan bir diğer trend ise el emeğine övgü oluyor. İşte bu sezon bizi bekleyen çanta modelleri…

2022- 2023 Sezonunun çanta trendi mercek altında 

2022 ile beraber o kocaman çantaların yerini şimdilik minik ebatlı modellere bıraktığı görülüyor. 2022- 2023 çanta trendleri arasında klasikleşmiş beyaz ve siyah, tahtını korumaya devam ediyor. Ancak bununla beraber farklı renk tonlarının da ön plana çıktığı gözlerden kaçmıyor. Bu sezon bol bol soft tonlar göreceğiz gibi duruyor. Mint yeşilinden pudra pembesine kadar tatlı tonlara denk gelmek fazlasıyla mümkün.

Yenilenen formuyla mini çantalar

Fransız moda markasıyla özdeşleşen tüvit kumaşını ceketlerde görmeye oldukça alışkınız. Chanel markasının bu defilesinde muhteşem ceket tasarımı kadar çantada dikkat çekiyor. Yenilenen formuyla mini çantalar imdadımıza yetişiyor.

Kürk modeller

Soğuk havalarda ısınmanın bir diğer yöntemi elinizi kürklü çantanızın içine atmaktan geçiyor. Hem rahat bir aksesuar hem de ısı kaynağı. Bugünlerde, suni kürklerle çalışan birçok tasarımcı bu tarz çantaları akıllıca bir tercih olarak önümüze koyuyor.

Geometrik modeller

Sonbaharda tüm şekil ve büyüklükteki çantalarda bir dizi geometrik desen gördük. Dama desenleriyle dikkat çeken farklı bir model…

Deri tasarımlar

Dünyaca ünlü moda marka markası olan Victoria Beckham, bu yıl repertuarına çanta ve deri ürünlerini de dahil etti. Marka bu kez, sade tonlarla kalitesini çantalarla konuşturuyor. Victoria Beckham, çeşitli tonlarda ve tasarımlarda sekiz farklı stilden oluşan ilk deri ürünlerini kendi marka ismiyle piyasaya sürdü. Şık altın işlemeli, gece çantalarından yumuşak kapitone kumaşlarla üretilen gündelik çantalara kadar ilk çanta koleksiyonunu, şıklığına düşkün kadınlar için tanıttı.

Süet çanta

Süet her zaman lüks görünümün bir parçası olmuştur. Kısa saplı süet çantalar bu sezon vazgeçilmezlerle listesinde yer alabilir. Sevdiğiniz markanın ikonikleşmiş bir süet modeline yatırım yapmak zaman içerisinde size kazandıracaktır.

Beyaz şıklık sürüyor

Sonbahar stilinizde beyaz çantalara yer verin. Özellikle de kısa saplı olan beyaz çantalar sizi çok daha stil sahibi gösterecektir. Kombinlemesi kolay renkler bu sezonda ön planda olabilir. Siyah, beyaz, bej renklerinin yanı sıra farklı imza renklerde karşımıza çıkacak.

Merjam

Merjam

  • Editörün Seçimi
  • En Çok Okunanlar

Copyright © Tüm hakları saklıdır. Merjam.com – Copyright 2021 | Codlio