2021 Yazına damgasını vuracak güneş gözlüğü modelleri ve markaları

Merjam Yazar: Merjam 14 Haziran 2021

Bu haberi arkadaşlarınla hemen paylaş!

Güneş gözlüğü artık yaz kış demeden vazgeçilmezlerimiz arasında yerini aldı. Hem şık hem de konforlu bir aksesuar olan gözlüklerin de bir modası ve her yıl değişen trendleri var. Birde ikonik hale gelmiş modellerin hâkimiyeti var. 2021 yazına damgasını vurmaya aday modeller ve markaların neler olduğunu sizler için mercek altına aldık. İkonik modellerin vazgeçilmezi markalarını da sıralamayı ihmal etmedik.

2021 Yazına damgasını vuracak güneş gözlüğü modelleri ve markaları

Gözlük alırken dikkat edilmesi gereken en önemli özellik yüz tipine uygunluk olmalı. Ama bu sadecec belirleyici olamaz. Zevkleriniz ve stiliniz bazen hiç olmayacak dediğiniz bir gözlüğü üzerinizde şık konuma getirebilir. Gözlük alırken sadece bir dakika düşünmenizi tavsiye edebiliriz. Ben sahiden bu gözlüğü uzun süre taşımak ister miyim? diye sorun kendinize. Çünkü gözlükler hem bütçesi hem de en görünür yeriniz yüzünüzde olması sebebiyle riskli bir parçadır. Ancak cesur olanlar olmayanlara oranla her zaman daha şıktır.

Gelelim modellere ve markalara… Celine markasının genelde birçok modeli her sezon aynıdır.  Her modeli ikonikleştiği için çok popülerdir. Özellikle kemik gözlükleri oldukça popülerdir ve uzun yıllar size eşlik eder. Her sezona damgasını vuran renkler de üretmektedir. Celine markasının cat eye bir modeli trend listelerinin en başından uzun süredir düşmemekte.

Modelleriyle her sezona damga vuran diğer bir marka Yves Saint Laurent. YSL markasıdır. Koyu siyah ve kemik ağırlıklı gözlük modellerinden vazgeçmez. Hatta bu sezon diğer markalardan farklı olarak keskin ve köşeli modellere imza attı. Markanın yeni sezon modelleri uzun süre bizimle birlikte olacak gibi duruyor.

Gucci, iddialı ve gözleri üzerine toplamak isteyenler için hareketli modellere imza attı. Renkli modelleri, çerçeve ve sap kısmında farklı modellerin yer alması markanın imzasını taşıyor.

Çoğumuz için bir kere kullandık mı vazgeçemediğimiz bir markada sırada, Rayban… Kendiniz için doğru modelleri seçtiyseniz bir ömür kullanabilirsiniz.   

Merjam

Merjam

  • Editörün Seçimi
  • En Çok Okunanlar

Copyright © Tüm hakları saklıdır. Merjam.com – Copyright 2021 | Codlio
3D tasarım ajansı