2020 Tokyo Olimpiyatları’nın örgü meraklı atleti Tom Daley markasını kuruyor

Merjam Yazar: Merjam 5 Aralık 2021

Bu haberi arkadaşlarınla hemen paylaş!

2020 Tokyo Olimpiyatları’nın en popüler sporcularından Tom Daley, spor kariyerinin yanı sıra örgüye merakıyla da dikkat çekmişti. Olimpiyatlar esnasında örgüsünü alıp diğer turnuvaları tribünde seyrediyordu. Renkli örgüler ise marka olma yolunda ilerliyor. İşte detaylar…

2020 Tokyo Olimpiyatları’nın örgü meraklı atleti Tom Daley markasını kuruyor

Pandemi nedeniyle iptal edilen ve geçtiğimiz Temmuz-Ağustos aylarında düzenlenen 2020 Tokyo Olimpiyatları’nın en popüler sporcularından biri hiç şüphesiz Tom Daley’di. Büyük Britanya adına yarışan atlet, Erkekler Senkronize 10 m Platform Atlama dalında da altın madalyanın sahibi olmayı başarmıştı. Elbette kazandığı bu madalya, Daley’nin kariyeri için son derece önemli bir başarı. Ancak popüler olma kısmı, özellikle olimpiyatlar sırasındaki örgü tutkusundan geliyor aslında.

Olimpiyatlar sırasında örgü örerken pek çok kez kameralara yansıyan Tom Daley, bu tutkusunu bir adım daha ileri taşıyor ve kendi markasını kuruyor. Made With Love by Tom Daley isimli marka, atkıdan şapkaya, kazaktan battaniyeye farklı el örgüsü parçalar ortaya çıkarılabilecek malzemeleri bir araya getiriyor. Üstelik başlangıç, kolay, orta ve ileri olmak üzere ürünlerini seviyelere göre kategorize ediyor.

Kaynak: Vogue Türkiye

Merjam

Merjam

  • Editörün Seçimi
  • En Çok Okunanlar

Copyright © Tüm hakları saklıdır. Merjam.com – Copyright 2021 | Codlio