Ekose giymenin en şık yolu!

Merjam Yazar: Merjam 21 Ocak 2022

Bu haberi arkadaşlarınla hemen paylaş!

Sonbahar-kış trendleri arasında vazgeçilmez olan ekoseler popülerliğini koruyor. Ekoseleri sevmeyen var mı? Moda sahnesinde uzun yıllardır yer alan nam-ı diğer tartan desen, yeni nesil stillerle 2022 kış trendlerinde de iddiasını sürdürüyor. Şimdi en dikkatimizi çeken ekose stillerine göz atalım.

Ekose giymenin en şık yolu!

İlkbahar ve yaz stilinin temsilcisi çiçek desenleri iken, kış gelip havalar soğuduğunda bu görevi ekoseler üstleniyor. Moda dünyasının en eski desenlerinden birisi olması, neden yerinin doldurulamaz ve rakip tanımaz olduğunun net bir açıklaması adeta. İskoç kültüründen gelip tüm dünyaya yayılan bu desen, çok uzun zamandır trendler dünyasının demirbaşlarından. Soğuk havalarda kaban ve oduncu gömleklerde görmeye alışık olduğumuz, etek ve pantolonlarla klasik bir görünüme imza atan ve aksesuarlarda dahi kullanılan ekose, çok yönlü karakteriyle işlevselliğini kanıtlıyor. Özellikle geçmiş sezonlardan kalan trend parçalarınız varsa, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da hemen hemen her tarzla bir arada kullanabilirsiniz. Bu yıl Versace, Balmain ve Dior gibi modaevlerinde öne çıkan tartan tasarımları, 2022 kış koleksiyonlarında da kendine yer buluyor. Mavi, yeşil, kahve ve bordoya uzanan renk skalasına genel olarak koyu tonlar hakim olsa da, Watanabe gibi neon turuncunun bu trende yakışacağını düşünen markalar da az değil.

Ekoseleri kombinlemek için biraz ilhama ihtiyaç duyuyorsanız, influencerlar ve moda haftalarına çarpıcı stiliyle damga vuran isimler eşliğinde keşfe çıkabilirsiniz.

Kaynak: Modanisa Blog













Merjam

Merjam

  • Editörün Seçimi
  • En Çok Okunanlar

Copyright © Tüm hakları saklıdır. Merjam.com – Copyright 2021 | Codlio