Bu haberi arkadaşlarınla hemen paylaş!
Nisan ayının başında gerçekleşecek olan “Ruh Sağlığı Sempozyumu” alanında uzman 44 konuşmacıyı buluşturacak. Bu yıl ilk kez online olarak düzenlenmesi beklenen sempozyumun ana konusu “Klinik Uygulamalara Yakın Bakış” olacak. 2-3-4 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek.
2016 yılından bu yana hizmet veren Moodist Psikiyatri ve Nöroloji Hastanesi, Moodist Akademi’yle birlikte eğitim alanında da çalışmalarına bir yenisini ekledi. 44 konuşmacının yer alacağı sempozyumda, 11 konferans, 2 kurs ve 11 panel gerçekleştirilecek. Üç gün boyunca ruh sağlığı alanındaki deneyimlerini paylaşacak olan konuşmacılar, deneyimlerini ve merak edilen konuları katılımcılarla paylaşacak.
Ruh sağlığı hizmetlerinin çok branşlı bir yaklaşımla ele alınması planlanan sempozyumda, toplum ruh sağlığını koruması, ruh sağlığı uygulamalarının iyileştirilmesi, bu alanda çalışanlara destek olunması, ruh sağlığı konusunda farkındalık yaratılması hedefleniyor.
Üç günlük sempozyumda, “Dünyada ve Türkiye’de Genel Trendler”, “Farkındalık (Mindfulness) Ögelerinin Psikoterapide Kullanımı”, “Çocuklarda İrritabilite Nedenleri ve Tedavisi”, “Erken Dönem Travma”, “Bipolar Bozukluğu Tanımak” gibi birçok farklı başlık işlenecek.
Amerikan Psikiyatri Birliği Seçkin Üyeliği bulunan Amerikan Hastanesi Psikiyatri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bedirhan Üstün
Moodist Hastanesi Tıbbi Direktörü Prof. Dr. Kültegin Ögel
Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk
Bipolar Bozukluklar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sibel Çakır
Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği Başkanı Prof. Dr. Eyüp Sabri Ercan
Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği Başkanı M. Hakan Türkçapar
İstanbul Kültür Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Önder Kavakcı
Şema Terapi Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Gonca Soygüt Pekak
Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Eskin
Türkiye Psikiyatri Derneği Onur Kurulu Üyesi Prof. Dr. Peykan Gökalp
Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Aslan
Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülsüm Ançel gibi isimler olacak.
Sınırlı kişinin katılabileceği sempozyuma 225 TL kayıt ücreti ile giriş yapılabiliyor. Katılımcılara, “Ne Yapmalıyım – Ruh Sağlığı”, “Ne Yapmalıyım – Bağımlılık”, “İyileşmek için 66 İlke” kitapları hediye edilirken, ayrıca sempozyumdan sonraki 3 ay boyunca Moodist Akademi tarafından yapılacak Online Seminerlere katılım hakkı verilecek.
Copyright © Tüm hakları saklıdır. Merjam.com – Copyright 2021 | Codlio
3D tasarım ajansı Ertesi gün ilacı