2022 yılında kaybettiğimiz ünlü isimler

Merjam Yazar: Merjam 26 Aralık 2022

Bu haberi arkadaşlarınla hemen paylaş!

Yeni yıla sayılı günler kala geçtiğimiz yılı iyi anılar ve üzücü hadiselerle geride bırakıyoruz. Geçtiğimiz yılın hiç kuşkusuz en acı olayları yine kayıplar oluyor. 2022 yılında kaybettiğimiz ünlü isimler ise sizler için sıraladık. İşte detaylar…

2022 yılında kaybettiğimiz ünlü isimler

Yıl boyunca hem dünya çapında hem de Türkiye’de dikkat çeken anların, konuların, kişilerin, olayların ve merak edilenlerin açıklandığı derleme listelerden oluşan Yılın Arama Trendleri, yüzlerce liste halinde neredeyse 70 ülkede kullanıcılarla buluşturuluyor. Listeler oluşturulurken belirli bir dönem boyunca belirli bir terim için yapılan aramalardaki yüzde artışı hesaplanıyor. Bu sayede son bir yıla ait trendler daha doğru bir şekilde analiz edilebiliyor.

2022 yılında aramızdan ayrılan isimleri Google aramalarıyla andık

2022 yılında birbirinden farklı konularda merak ettiklerimizi ve öğrenmek istediklerimizi danıştığımız Google, kaybettiklerimizi de anmak için kapısını çaldığımız ilk yer oldu. Acısıyla tatlısıyla geride bıraktığımız 2022 yılı, aramızdan ayrılan isimlere de ev sahipliği yaptı. “Kaybettiklerimiz” kategorisi altında 2022 yılında aramızda ayrılan isimler listesinde hem global listelerde hem de ülkemiz listelerinde yer alan “Kraliçe Elizabeth” araması yılın en çok merak edilenleri arasında yer aldı. Trafik kazasında kaybettiğimiz Konyaspor’da forma giyen milli futbolcu Ahmet Çalık listede ilk sırada yer alırken, ülkemizin duayen isimleri Cüneyt Arkın, Fatma Girik, Billur Kalkavan ve İlhan İrem’e de veda edişimiz listede üst sıralarda kendine yer buldu. Enes Kara, Civan Canova, Ayberk Pekçan ve Onur Şener de sonsuzluğa uğurladığımız diğer isimler olarak en çok merak ettiklerimiz arasındaydı.

Ahmet Çalık


Cüneyt Arkın


Fatma Girik


Billur Kalkavan


İlhan İrem


Civan Canova


Kraliçe Elizabeth


Ayberk Pekcan


Onur Şener


Merjam

Merjam

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Editörün Seçimi
  • En Çok Okunanlar

Copyright © Tüm hakları saklıdır. Merjam.com – Copyright 2021 | Codlio