2022 Yılında çok konuştuğumuz güzellik trendleri!

Merjam Yazar: Merjam 13 Aralık 2022

Bu haberi arkadaşlarınla hemen paylaş!

Makyaj ve güzellik trend raporuna göz atalım. Geçtiğimiz yıl en çok konuşulan güzellik trendlerini sizler için derledik.

2022 Yılında çok konuştuğumuz güzellik trendleri!

İlk aklımıza gelen bu başlıklar bile 2022’nin hayli “yoğun” geçtiğinin kanıtı. Son iki yılın ne kadar zor geçtiğini hatırlarken, 2022’nin türlü olumsuzluk ve kötü haberlere rağmen elinden geleni yaptığı fikrindeyiz biz. Peki güzellik trendleri nasıldı bu yıl? 2022 yılı Tiktok’un gücünü arkasına alarak hayatımıza yepyeni güzellik trendleri kazandırdı. Renkli göz makyajları, tırnaklar ve pek çok şatafatlı trendler… Çok da eskiye uzanmayan bir nostaljik yolculuğa çıkarıyoruz sizleri. 2022’de hangi güzellik trendleri kalbimizi çaldı hep birlikte göz atalım.

Renkli göz kalemleri

Rengarenk göz kalemleri, cesur tonlar! Trendlerin bir kazananı olacaksa bizim tarafımız belli. Bu yıl, özellikle parlak renkli göz kalemlerinin gözü nasıl gerçekten vurgulayabildiğini gördük. Birçoğumuz belki de daha önce hiç denemediğimiz ürünlere ve renklere yöneldik. Ve çok sevdik! Bu da bu trendin yeni yılda da devam edeceğinin sinyallerini veriyor.

Gezegeni önemsemek

Etik koşullarda üretilmiş ürünler, hayvanlar üzerinde deneyler yapmayan markalar ve sürdürülebilir ambalajlarla “temiz” bir güzellik endüstrisini çok konuştuk bu yıl. Umuyoruz ki bu bir “trend” olmaktan çıkıp tüm endüstrinin ve bizlerin alışkanlığa dönüştürdüğü bir gerçeklik olur.

Doğal kaşlara dönüş

Cımbızlarla aramıza mesafe koyduğumuz bir yıldı 2022. Makyaj sanatçısı Tomy Rivero, “Kaşları yarı kalıcı olarak yukarı doğru bir konuma getirmek için kimyasallar kullandığınız kaş laminasyonu şu anda en sıcak güzellik trendlerinden biri” diyerek TikTok’ta da güçlü bir etki yaratmıştı.

Parlak çok daha parlak!

Yüze uygulanan rengarenk çıkartmalar, taşlar ve parlak makyajlar ve yüz mücevherleri… 2022, her yönüyle parladığımız bir yıldı. Geleneksel makyaj malzemeleri dışında çok fazla aksesuara da makyaj rutinimizde yer açtık. Hala denemeyenlerdenseniz, yılbaşı gecesi için hazırlıkları başlatabilirsiniz.

2022: Tırnakların yılı

Kabul edelim, 2022 tırnaklar için büyük bir yıldı! O kadar fazla model, renk ve tırnak tasarımı gördük ki yetişmekte zorlandığımızı itiraf edelim. Söz konusu tırnaklar olduğunda sınır olmadığını öğrendiğimiz bu yılda, , basit, şeffaf renklerden abartılı tırnak sanatına kadar her şeyden biraz tattık. En büyük ilham perimizin Hailey Bieber olduğunu da kabul edelim!

Kaynak: Vogue Türkiye

Merjam

Merjam

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Editörün Seçimi
  • En Çok Okunanlar

Copyright © Tüm hakları saklıdır. Merjam.com – Copyright 2021 | Codlio