“1899” Dizisi gündem düşmüyor! “1899” Dizisinin konusu hakkında merak edilenler!

Merjam Yazar: Merjam 21 Kasım 2022

Bu haberi arkadaşlarınla hemen paylaş!

“1899” Dizisi gündem düşmüyor! “1899” Dizisinin konusu hakkında merak edilenler!

Gerilim tutkunları ekran başına!  “1899”, gizem ve gerilim yapımı hayranlarını mutlu edecek gibi görünüyor. Konusundan yayın tarihine, oyuncularından ekibine kadar “1899” dizisi hakkında bilmeniz gereken her şeyi sizler için kaleme aldık. İşte detaylar…

“1899” Dizisi Ne Hakkında?

2017-2020 yıllarında tüm dünyayı kasıp kavuran “Dark” dizisinin yaratıcıları Baran bo Odar ve Jantje Friese’in yeni projesi “1899”, tıpkı “Dark” gibi karanlık bir gizem ve gerilim dizisi olarak karşımıza çıkıyor. İki dizinin ortak noktası bu kadarla sınırlı değil. İki yapım da dram öğeleri taşıyor ama “1899”da, gerilim biraz daha ağır basacak gibi görünüyor. Ayrıca “Dark”ın oyuncu kadrosundaki bazı tanıdık yüzleri, “1899” dizisinde de göreceğiz. Hikaye ise “Dark”ta küçük bir Alman kasabasında geçerken, “1899”un konusu nedeniyle çok daha uluslararası bir dünyada ilerliyor. “Dark”, kasabada kaybolan küçük çocukların arandığı ve zaman yolculuğu temalı bir gizem yapımıyken; “1899”da gizem ve gerilim dolu bambaşka bir hikaye izleyeceğiz.

“1899” Dizisinin konusu şu şekilde;

Göçmenleri taşıyan buharlı bir gemi, 1899 yılında Avrupa’dan ayrılarak batıya doğru yola çıkar. Eski kıtanın dört bir yanından gelen yolcular, hem yeni bir yüzyıla hem de yeni bir ülkedeki geleceklerine dair benzer umut ve hayallere sahiptir. Ancak açık denizde sürüklenen bir başka göçmen gemisi bulmalarının ardından yolculukları beklenmedik bir yöne savrulur. Geminin güvertesinde onları bekleyen bilmece ise vadedilen topraklara yaptıkları yolculuğu dehşet verici bir kabusa çevirecektir.

“1899” Dizisinin oyuncuları kimler?

Baran bo Odar ve Jantje Friese’in yaratıcılığını üstlendiği “1899” dizisinin senaryosu Friese’e, yönetmenliği de bo Odar’a ait. Oyuncu kadrosunda ise “Dark”tan iyi tanıdığımız Andreas Pietschmann, “1899”da karşımıza Eyk Larsen karakteri olarak çıkıyor. “Little Joe”, “The Pursuit of Love” gibi yapımlarda yer almış olan Emily Beecham, Maura Franklin rolünü canlandırıyor. “Dunkirk” filminde gördüğümüz Aneurin Bernard, “Elite” dizisinden Miguel Bernardeau, “The Rain”den tanıdığımız Lucas Lynggaard Tonnesen ile birlikte Mathilde Ollivier, Rosalie Craig, Maciej Musial, Jonas Bloquet, Gabby Wong, Fflyn Edwards, Yann Gael, José Pimentao, Martin Greis-Rosenthal, Anton Lesser, Maria Erwolter ve Isabella Wei’den oluşan oldukça geniş ve uluslararası bir oyuncu kadro izliyoruz.

“1899” Dizisi ne zaman yayınlanıyor?

Heyecanla beklediğimiz “1899” dizisi, sekiz bölümlük ilk sezonuyla 17 Kasım’da Netflix’te izleyiciyle buluştu.

Kaynak: ALEM

Merjam

Merjam

  • Editörün Seçimi
  • En Çok Okunanlar

Copyright © Tüm hakları saklıdır. Merjam.com – Copyright 2021 | Codlio