Trend alarmı! Tiramisu sarısı saçlar

Merjam Yazar: Merjam 9 Ocak 2023

Bu haberi arkadaşlarınla hemen paylaş!

Doğal bir dip rengi, soft geçişler ve sıcak yansımalar: Kış sezonunun konforlu, uyumlu ve popüler sarı saç rengi tiramisu sarısı bu kış vazgeçilmeziniz olabilir...

Trend alarmı! Tiramisu sarısı saçlar

Kış aylarında daha koyu tonlu saçlardan hoşlanıyorsanız ama sarıdan da vazgeçemiyorsanız bu renk tam size göre! Doğal, yumuşak bir geçişle sıcak yansımaları buluşturan tiramisu sarısı, sezonun popüler sarı saçları arasında. Fazla kontrast yaratmayan ancak natürel saç renginizle de çakışmayan dipler bu sarıyı konforlu ve kolay kullanımlı bir hale getirirken sıcak sarı geçişlere sahip saç boylarıysa rengin her ciltle uyumlu olmasını sağlıyor.

Tiramisu sarısı, kendi zevkinize göre uyarlamak için de elverişli bir sarı. İsterseniz renk paletinin biraz daha koyu ya da daha açık skalasına kaçabilir, isterseniz farklı sarı tonlarıyla saça boyut katabilir ya da yüzünüzü çerçeveleyen tutamları daha parlak tonlardan seçerek aydınlık bir illüzyon yaratabilirsiniz. Doğal bir dip, yumuşak geçişler ve sıcak yansımalar: İştah açıcı tiramisu sarısını elde etmek bu kadar kolay!

Kaynak: Vogue

Merjam

Merjam

  • Editörün Seçimi
  • En Çok Okunanlar

Copyright © Tüm hakları saklıdır. Merjam.com – Copyright 2021 | Codlio