Ipekyol’un merak uyandıran kozmetik koleksiyonuna yakından bakış 

Merjam Yazar: Merjam 6 Aralık 2022

Bu haberi arkadaşlarınla hemen paylaş!

Ipekyol, Sonbahar/Kış sezonunu kozmetik koleksiyonu ile karşımıza çıkıyor. Sizler için Ipekyol'un merak uyandıran kozmetik koleksiyonundan detayları kaleme aldık.

Ipekyol’un merak uyandıran kozmetik koleksiyonuna yakından bakış 

Ipekyol, Türk tekstil sektöründeki köklü geçmişini yeni kozmetik koleksiyonu ile taçlandırıyor. Kokunun hatıralar üzerindeki etkisinden ilhamla, bulunduğu her mekânda iz bırakacak Ipekyol Kozmetik koleksiyonu mağazalarda yerini alıyor.

Ipekyol, Sonbahar/Kış sezonunda bünyesine eklediği kozmetik ürünleriyle moda severler için yepyeni bir kategori sunuyor. Kişisel bakım ve ev kozmetiği olarak iki farklı ürün grubu ile duyulara hitap eden Ipekyol Kozmetik koleksiyonu sofistike notalarla sunduğu temizlik ve ferahlık hissi ile hayatın her anına dokunmayı hedefliyor.

Şıklığı bir yaşam biçimi olarak benimseyen Ipekyol kadınının yaşam alanlarına dokunmak için hazırlanan, temiz içerikli doğaya, çevreye ve cildinize dost kozmetik koleksiyonundaki kişisel bakım ürünlerinde “Island Mimosa”, “Lily Of The Valley”, “Ruby Rhubarb”, “Wood Blend”, “Citrus Limetta” el ve vücut losyonu, sıvı sabun, katı sabun, el ve tırnak bakım kremi ile kolonya; ev kozmetiği grubunda ise doğanın eşsiz dünyasını evlerine taşımak ve yaşam alanlarının atmosferini değiştirerek kendine ait zamanlar yaratmak isteyenler için “Forest Moss”, “Black Fig”, “Parisian Musk”, “Peony Blanc” kokulu mum ve çubuklu oda kokuları yer alıyor.

Ipekyol Kozmetik koleksiyonu zarif ve mistik kokularının duyusal etkisi ile bakım ritüellerinize farklılık katmayı ve yaşam alanınızın atmosferini değiştirmeyi hedefliyor. Hayatın farklı seremonilerinden ilham alınarak hazırlanan kokulu mum ve çubuklu oda kokuları, dekoratif ambalaj tasarımı ile kendinizi iyi hissettirecek, turunçgil, yaban mersini ve Hindistan cevizinin zarif ve mistik karışımıyla sıcak, enerjik bir ortam yaratıyor.

İpeksi dokusuyla el ve vücut losyonları, içerdiği shea yağı, E vitamini ve Provitamin B5 sayesinde cilt hücrelerinin yenilenmesini ve canlanmasını destekliyor. Portakal çiçeği, mimoza, zambak, gül gibi doğal bitkilerin bohem büyüsünü taşıyan el ve vücut losyonları, ciltte ipeksi bir his bırakan özel formülü sayesinde de dış etkenlere karşı yüksek koruma sağlıyor.

Ev ve ofis kullanım alanlarına farklı bir karakter katmayı hedefleyen, doğal bileşenlerle formüle edilmiş, sıvı ve katı sabunlar cildi nazikçe arındırarak daha taze ve parlak bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. Yoğun ve güçlü esanslara sahip katı sabunlar farklı kullanım alanlarıyla gardırop içlerinde, odalarda ve banyolarda kullanılabilirken, dekoratif görüntüsünün yanında hoş kokuları sayesinde huzur ve sakinlik hissi uyandırıyor.

Eşsiz aromalara sahip kokularıyla dikkat çeken el kremi ve vücut bakım losyonları hafif ve hızlı emilim sağlayarak cildin daha fazla nem tutmasını sağlarken; doğadan ilham alarak canlı ve taze notalarını her an yanınızda hissedeceğiniz kolonyalar, sprey formundaki başlığı sayesinde pratik kullanım imkanı sunuyor. Şişe tasarımlarında ise yalın ve diamond kesim görümleriyle farklı zevklere hitap ediyor.

Minimal cam şişe tasarımıyla dikkat çeken ev kozmetiği ürün grubunda ise yüksek gustosuyla evinizin aurasını değiştirmeyi hedefleyen mum ve oda kokuları 200g, 400g ve 900g seçenekleri ve dekoratif görüntüleriyle yaşam alanlarının her köşesinde fark yaratmaya hazır.

Kaynak: ALEM

Merjam

Merjam

  • Editörün Seçimi
  • En Çok Okunanlar

Copyright © Tüm hakları saklıdır. Merjam.com – Copyright 2021 | Codlio