2022 Oscar Ödülleri töreni üç yılın ardından sunucuyla gerçekleşecek

Merjam Yazar: Merjam 12 Ocak 2022

Bu haberi arkadaşlarınla hemen paylaş!

Son üç yıl sunucusuz yapılan Oscar Ödülleri töreninde beklenen an geldi. Mart ayında düzenlenecek olan 2022 Oscar Ödülleri töreni yeniden sunucuyla yapılacak. Akademi'nin sunuculuk işi için düşündüğü isim de belli oldu. İşte o isim!

2022 Oscar Ödülleri töreni üç yılın ardından sunucuyla gerçekleşecek

Bu yıl Oscar töreni üç yılın ardından ilk kez yeniden sunucuyla yapılacak. Peki, sunucu kim olacak? İşte detaylar…

Sunucu olarak Tom Holland’ın ismi üzerinde duruyor

27 Mart’ta Amerikan ABC kanalından canlı yayınlanacak 2022 Oscar Ödülleri’nin sunuculu bir törenle sahiplerine verileceğini, Hulu Originals & ABC Entertainment yöneticisi Craig Erwich duyurdu. The Hollywood Reporter’ın iddiasına göre Oscar’ları dağıtan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, sunucu olarak Tom Holland’ın ismi üzerinde duruyor. Örümcek Adam filminin yıldızı, bu görevle ilgilendiğini aralık ayında verdiği bir röportajda açıklamıştı. Holland, “Eğer benden bu görevi yapmamı isterlerse çok eğlenceli olacaktır” demişti.

Son sunucu Jimmy Kimmel olmuştu

Oscar Ödülleri’nin son sunucusu Jimmy Kimmel oldu. Kimmel, 2017 ve 2018 yıllarında üst üste iki kez töreni sunmuştu. Kimmel, Oscar törenine yaptığı ev sahipliğine olumlu yorumlar almış, beğenilmişti.

2011’de James Franco ve Anne Hathaway, 2012’de Billy Crystal, 2013’te Seth MacFarlane, 2014’te Ellen DeGeneres, 2015’te Neil Patrick Harris ve 2016’da Chris Rock Oscar’a sunuculuk yapmıştı.

1998 yılında düzenlenen ve Billy Crystal’in sunuculuğunu üstlendiği 70. Oscar Ödülleri, tüm zamanların en yüksek reytingini alan Oscar töreni olmuştu.

Son yıllarda sönük geçen ve düşük reyting sonuçlarıyla karşılaşan Oscar Ödülleri, geçen yıl da salgın tedbirleri nedeniyle kısıtlı sayıda davetli ve adayın bir araya gelmesiyle yapıldı.

Kaynak: NTV

Merjam

Merjam

  • Editörün Seçimi
  • En Çok Okunanlar

Copyright © Tüm hakları saklıdır. Merjam.com – Copyright 2021 | Codlio