2022 İlkbahar-Yaz Paris Erkek Moda Haftasından Sokak Stilleri

Merjam Yazar: Merjam 29 Haziran 2021

Bu haberi arkadaşlarınla hemen paylaş!

Sokak modası yani Street Style, genellikle podyum esintisinin sokağa yansımasıdır. Sokak modası tasarımların abartılı halinden uzak bir şekilde karşımıza çıkar. Genellikle moda haftalarında ayrı bir başlık olarak sokak stillerine göz atmayı ihmal etmeyiz. Çünkü, trend parçalar ve şık kombinler gelecek sezonla ilgili ipuçları verir. Şimdi sizlerle 2022 İlkbahar-Yaz Paris Erkek Moda Haftasının sokak stillerine göz atalım.

2022 İlkbahar-Yaz Paris Erkek Moda Haftasından Sokak Stilleri

Pandemi dönemiyle birlikte moda haftaları da kısıtlı olarak yapıldı. Street style görümlerinden de mahrum kaldık. Yavaş yavaş yapılmaya başlanan moda haftalarında ilk başlarda sakin ve sade şıklık hâkimdi. Yer yer özensizlikle yorumlayanlarda oldu. Aslında modanın da büyük dönüşüm yaşadığını bu durum gözler önüne seriyordu. Geçtiğimiz günlerde başlayan Paris Moda Haftasında durumlar nasıl mı? Birlikte mercek altına alalım.

Son dönemde gündemimizden düşmeyen taba renkler bizimle. Beyazın uyumu, tek renk şıklığı da bizimle birlikte olacak gibi duruyor. Erkek giyimde salaş bol pantolonlar ve rahat ayakkabılar gündemde. Takım şıklığı isteyenler ise daha feminen dokunuşlar yapabilir.

Maskeler, maskeler… Maskeler moda da hakimiyetini sürdürüyor. Pandemi dönemi yavaş yavaş geçse bile maskeler bir süre daha bizimle birlikte olacak. Onun için stilinize uygun yıkanabilir maskeleri tercih etmekte yarar var. Yaz renkleri soft canlandırıcı etkisini sürdürüyor. Fazla bol ve rahat giyim bir süre sonra özensizlik etkisi bırakabilir. Sokağa çıkar çıkmaz Fransız şıklığı beklemiyorduk ama fazla rahatlıkta bize gelecek sezonun sinyallerini veriyor.

Çiftlerin sitil uyumu dönemine girdik diyebiliriz. Modaya düşkün çiftler giyinirken birlikte adımlarını atmaya özen gösteriyorlar.

Merjam

Merjam

  • Editörün Seçimi
  • En Çok Okunanlar

Copyright © Tüm hakları saklıdır. Merjam.com – Copyright 2021 | Codlio