2021 yılında aramızdan ayrılan ünlü isimler!

Merjam Yazar: Merjam 21 Aralık 2021

Bu haberi arkadaşlarınla hemen paylaş!

2021 yılında aramızdan ayrılan ünlü isimler!

2021 yılında gösteri dünyasında birçok ünlü isim vefat etti. İşte 2021 yılında milyonların kalbinde taht kurmuş aramızdan ayrılan ünlü isimler…

ALİ DEMİREL

ALİ DEMİREL
Marmaris'te yalnız yaşayan Olacak O Kadar'ın yıldızı Ali Demirel, 77 yaşında hayatını kaybetti. İleri derece zatürre şikayetiyle hastaneye kaldırılan oyuncu, 28 Haziran 2021'de vefat etti.


ALTAN KARINDAŞ

ALTAN KARINDAŞ
Türk sinema, tiyatro, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Altan Karındaş, 6 Mart 2021'de hayatını kaybetti. Acı haberi ünlü tiyatrocu Nedim Saban sosyal medya hesabından duyurdu.


CİMİLLİ İBO

CİMİLLİ İBO
Rizeli ünlü sanatçı Cimilli İbo (İbrahim Özer), İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Böbrek yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan Cimilli İbo, 16 Ağustos'ta vefat etti.


DOĞAN CÜCELOĞLU

DOĞAN CÜCELOĞLU
Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu, 16 Şubat'ta Beşiktaş'taki


ERHAN ÖNAL

ERHAN ÖNAL
Galatasaray'ın eski futbolcularından "Papaz Erhan" lakaplı Erhan Önal 63 yaşında hayatını kaybetti. Önal, 16 Mart tarihinde vefat etti.


FERHAN ŞENSOY

FERHAN ŞENSOY
Tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu, senaryo yazarı, şair ve Ortaoyuncular Tiyatro Topluluğunun kurucusu Ferhan Şensoy, 70 yaşında hayata veda etti. Şensoy, 31 Ağustos 2021'de vefat etti.


HASAN SALTIK

HASAN SALTIK
Kalan Müzik'in sahibi ve kurucusu, müzik yapımcısı Hasan Saltık, Bodrum'da geçirdiği kalp krizi sonucu 57 yaşında hayatını kaybetti. Saltık, 2 Haziran 2021'de hayata gözlerini yumdu.


HÜNER COŞKUNER

HÜNER COŞKUNER
Türk sanat müziği sanatçısı Hüner Coşkuner, 4 Şubat 2021 tarihinde vefat etti.


KARTAL TİBET

KARTAL TİBET
Yeşilçam sinemasının usta ismi, ünlü oyuncu, yönetmen ve senarist Kartal Tibet 2 Temmuz 2021'de yaşamını yitirdi. 83 yaşında hayata gözlerini yuman oyuncunun vefat haberini oyuncu Civan Canova duyurdu.


MEHTAP AR

MEHTAP AR
Mehtap Ar çoklu organ yetmezliği nedeniyle 10 Nisan 2021'de hayatını kaybetti.


OĞUZ YILMAZ

OĞUZ YILMAZ
Ankara oyun havalarıyla tanınan türkücü Oğuz Yılmaz, 53 yaşında hayata veda etti. Ankara'daki evinde kalp krizi geçiren Oğuz Yılmaz, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yılmaz, 20 Mayıs 2021'de vefat etti.


RASİM ÖZTEKİN

RASİM ÖZTEKİN
Usta oyuncu Rasim Öztekin, geçirmiş olduğu kalp krizi sonrası tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ani vefatıyla sevenlerini yasa boğan Öztekin, 8 Mart 2021'de hayata gözlerini yumdu.


SELAHATTİN DUMAN

SELAHATTİN DUMAN
Gazeteci Selahattin Duman, 71 yaşında tedavi gördüğü İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.


SELÇUK TEKAY

SELÇUK TEKAY
'Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda', 'Vurgun', 'Unuturum Diye Yorma Kendini', 'Yorgunum', 'Aradığın Aşkı Buldun Mu' gibi çok sayıda şarkıya imza atan Türkiye'nin ünlü keman virtüözlerinden Selçuk Tekay, 15 Haziran 2021'de hayatını kaybetti.


SEZAİ KARAKOÇ

SEZAİ KARAKOÇ
Edebiyat dünyası bir büyük değerini daha kaybetti. Yazın ve düşün dünyasının en önemli isimlerinden şair, yazar ve mütefekkir Sezai Karakoç İstanbul’da yaşama veda etti. Adı "Diriliş" düşüncesi ve dergisi ile özdeşleşen Karakoç 88 yaşındaydı.


Merjam

Merjam

  • Editörün Seçimi
  • En Çok Okunanlar

Copyright © Tüm hakları saklıdır. Merjam.com – Copyright 2021 | Codlio