2021 Yaz modasına uygun sandalet ve terlik trendi

Merjam Yazar: Merjam 2 Temmuz 2021

Bu haberi arkadaşlarınla hemen paylaş!

Sıcak havalar iyice kendisini hissettirdiği şu günlerde ince elbiseler, salaş modellerin altına sandalet ve terliklerden vazgeçemiyoruz. Bu yazın sandalet ve terlik trendine birlikte göz atalım.

2021 Yaz modasına uygun sandalet ve terlik trendi

2021 yazında ayaklarımızda konfor ve şıklıktan vazgeçmiyoruz. Yüksek topuklu terlik ve sandaletlerin yerine evde rahat rahat giydiklerinizle sokak stilinizi tekrardan yazabilirsiniz. Sandaletlerde eskiye dönüş oldu! Hem nostaljik hem de tarz duran sandalet trendlerine gelin birlikte bakalım.

Parmak arası terlikler

Parmak arası terlikler yazlık sahil şeridinden şehrin merkezine kadar geliyor. Ayağınızı bu yastıklı terliklerle özgürleştirin. 90’lı yılların vazgeçilmez trendi yeni yorumuyla karşımıza geliyor. Casual bir gömlek ve pantonlarla kombinleyebilirsiniz.

Yeezy terlikler

Kış aylarıyla birlikte hayatımıza giren model yazında popülerliğini koruyor. Pandemi döneminin modamıza kattığı trend çorap ve terlikle yaz kış fark etmeden dışarı çıkıyor olmak uzun bir süre daha hakimiyetini sürdürecek. Günün birinde enteresan duran bu terliklerin moda olacağı akla gelmezdi! Kanye West’in markası Yeezy’nin ürettiği terliklere konforundan ve popülerliğinden dolayı bir şans verin deriz.

Kitten-Heel Terlikler

Sade giyim her yerde hâkimiyetini sürdürüyor. Bu sezon da terliklerde giyimi kolay kitten-heel öne çıkıyor! O kadar rahatlar ki ayağınızdan çıkarmak istemeyeceksiniz. Hem rahat hem de şık gözükmenin bu yaz anahtarı onun elinde.

Kapitone modeller

Kapitone, bu yaz şimdiye kadarki en başarılı sezonu olacak gibi görünüyor. Düz terliklerden topuklu sandaletlere kadar, bu trend ileriyi okuyan ama çok rahat hissettiren bir modanın yakında daha aktif olacağını hissettiriyor.

Bağlamalı sandaletler 

Yüksek topuklu ayakkabılar yavaş yavaş hayatımıza geri dönmeye başlasa da genel olarak pratik ayakkabılar, özellikle sandaletler kalmaya devam edecek. Güvenli kayışlar ve daha kalın tabanlar, bu ayakkabı trendi için alışveriş yaparken anahtardır ancak bu aşırı derecede yükseltilmiş modellerin olmadığı anlamına gelmiyor. Tasarımcılar bu bir zamanlar gündelik olan ayakkabı trendinin şık versiyonlarını da üretiyorlar.

Merjam

Merjam

  • Editörün Seçimi
  • En Çok Okunanlar

Copyright © Tüm hakları saklıdır. Merjam.com – Copyright 2021 | Codlio